Plite, Hote si Cuptoare – Unde gasesti cele mai mici preturi?

plite hote cuptoare ieftineDotarea unei bucatarii de la zero poate fi o cheltuiala destul de mare mai ales daca vrei sa-ti inlocuiesti aragazul vechi cu o plita incorporabila pe gaz si probabil si un cuptor.

Adevarul e ca arata mult mai bine o bucatarie cu toate electrocasnicele incorporate in mobila. E mult mai moderna si mai eleganta.

Nu trebuie sa uiti nici de hota de bucatarie, fiindca daca tot iti renovezi, ma gandesc ca nu ai vrea dupa cateva luni sa-ti vezi peretii si mobila galbene de la vaporii ce ies din mancare. Si daca iti iei o hota incorporabila telescopica, adica care se extinde in fata nu sa mai ai probleme veci cu aburii de mancare.

Daca vrei sa faci asa o comparatie de preturi la magazinele online, intra cel mai bine pe www.bucatarissimo.com. Gasesti acolo pe langa preturile actualizate la magazine online gen Emag, Altex, si o gramada de review-uri la electrocasnice pt. bucatarie.

Ziceam de cuptoare si dupaia m-am luat cu hota. Deci… daca ai un buget mai mare ia-ti un cuptor electric. Parerea mea din ce am vazut la al meu e ca sunt mult mai bune de cat cele pe gaz. Daca insa vrei ceva la pret mai mic, gasesti pe eMAG cuptor incorporabil pe curent destul de ieftin daca esti atent cand apar ofertele.

In mare parte cele mai bune preturi le gasesti la magazinele online, eu sincer cel mai mult cumpar de la eMAG, insa si Altex-ul si Flanco sunt bune. Ma refer atat ca si preturi cat si la felul cum se comporta cu tine in cazul in care ceva nu-i in ordine cu produsul.